Täidisega omletid
Täidisega omlettide valmistamisel võib kasutada vorsti, sinki, juustu, keedetud köögivilju ja praetud seeni, puuvilju, liha, kala, praetud sibulat või tomatit, suitsukala, suitsuliha, praetud kartuleid jne. Neist toiduainetest erinevaid kombinatsioone luues saab valmistada palju erinevaid täidisega omlette. Täidise võib:
- segada omletisegusse
- praadida ja valada seejärel omletiseguga üle
- panna juba valmis omleti vahele
- panna avatud omleti peale.
Omleti serveerimine: ümmargusel pannil praetud omlett libistatakse taldrikule, pöörates kahekorra.
Omletile võib puistata ka hakitud maitserohelist – tilli, petersellilehti, rohelist sibulat ja murulauku.
VIDEO: Jamie Oliver juustuomleti valmistamine http://www.youtube.com/watch?v=AgHgbn_sVUw
VIDEO: Segatud omleti valmistamine http://www.youtube.com/watch?v=EeMQpazWyzQ
|