Hakkliharoad

iDevice ikoon
Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava

Moodul 14. Toiduvalmistamine suurköögis

Teema: Hakkliharoad

Õpiobjektis selgitatakse erinevate hakkmasside koostist ja valmistamist. Loomakere jaotustükkide ökonoomset kasutamise võimalust hakkliha valmistamisel. Selgitatud naturaalse-, liht- ja knellmassi erinevusi ja nende kasutamist erinevate portsjonroogade valmistamisel. Õpiobjekt on piltidega illustreeritud ja piltidel on erinevad portsjonroad hakkmassidest.

Õppija teab ja tunneb hakklihast portsjontoodete eeltöötlus- ja kuumtöötlusvõtteid. Õppija oskab valida õigeid lisandeid ja kastmeid hakklihast portsjonilistele hautatud ja praetud roogadele.

Lehekülje koostajad: Küllike Varik ja Dina Aarma

Koka kutseõpetajad Tallinna Teeninduskoolis


 

 

 

 

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.