Hakkliharoad
Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.
Moodul 14. Toiduvalmistamine suurköögis
Teema: Hakkliharoad
Õpiobjektis selgitatakse erinevate hakkmasside koostist ja valmistamist. Loomakere jaotustükkide ökonoomset kasutamise võimalust hakkliha valmistamisel. Selgitatud naturaalse-, liht- ja knellmassi erinevusi ja nende kasutamist erinevate portsjonroogade valmistamisel. Õpiobjekt on piltidega
illustreeritud ja piltidel on erinevad portsjonroad hakkmassidest.
Õppija
teab ja tunneb hakklihast portsjontoodete eeltöötlus- ja kuumtöötlusvõtteid.
Õppija oskab valida õigeid lisandeid ja kastmeid hakklihast portsjonilistele
hautatud ja praetud roogadele.
Lehekülje koostajad: Küllike Varik ja Dina Aarma
Koka kutseõpetajad Tallinna Teeninduskoolis
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.