Köögiviljade eeltöötlused ja tükelduskujud > Ülesanded > Kordamisküsimused

 
 
 

Kordamisküsimused

  1. Kirjeldage juurviljade koorimist ja kooritud juurviljade säilitamist peale koorimist.
  2. Mis toitaineid sisaldavad köögiviljad?
  3. Kirjeldage paprika koorimist salamandris.
  4. Kirjeldage tomati koorimist ja põhjendage, miks ja millistesse toitudesse on vajalik tomati koorimine.
  5. Kirjeldage salati eeltöötlust
  6. Loetlege millistesse toitudesse kasutate mirepoix köögivilju ja kui suurelt te tükeldaksite need köögiviljad.
  7. Loetlege ja kirjeldage erinevate köögiviljade tükeldamist ribadeks.
  8. Mida tükeldatakse Chiffonade tükeldamismeetodiga?
  9. Mida tähendab Paysanne tükeldus ja millistes toitudes võiks kasutada Paysanne köögiviljatükeldust.
  10. Mida tähendab Matignon?
 

 
 

 

 

Home