GN NÕUD toidu valmistamisel ja väljastamisel > Ülesanded > Õppeülesanne 1.

 
 
 

Õppeülesanne 1.

Teema õppematerjali läbitöötamine
Õppija juhis:

  1. Tööta läbi õppematerjal
  2. Leia õpitu abil vastused järgnevatele kordamisküsimustele

Kordamisküsimused.

  1. Mis nõud on GN nõud
  2. Mida tähendab tähis GN 1/3 - 200
  3. Mida tähendab perforeeritud GN nõu. Milliste toitude valmistamiseks sellist nõud kasutatakse?
  4. Mis materjalidest valmistatakse GN nõusid ja mis otstarbeks neid kasutatakse?
  5. Millise erineva sügavusega valmistatakse GN nõusid?
  6. Mis otstarbel kasutatakse alumiiniumist GN nõud?
  7. Millist temperatiuuri taluvad keraamilised GN nõud?
  8. Millised on GoldFest GN nõud? Mis otstarbel neid kasutatakse?
  9. Mis on GN 1/1 nõu mõõdud?
  10. Kui suur on GN 1/1-150 mahtuvus
  11. Kui suur on GN 1/3-200 mahtuvus.
  12. Mitmeks tükiks võiks lõigata GN 1/2 vormis valmistatud saiavormi?
 

 
 

 

GN nõud toidu valmistamisel ja väljastamisel
 

Home