GN NÕUD toidu valmistamisel ja väljastamisel > Ülesanded > Õppeülesanne 3

 
 
 

Õppeülesanne 3

Individuaalne töö või rühmatöö.

Planeerige lõuna (kell 12.00 - 14.00) sooja toidu menüü kohvikule, kui sooja toidu väljastamisel kasutatakse soojakappi GN süvendikuga, mis on GN1/1 mõõduga.  Vanni sügavus, kuhu saab asetada GN nõud on 210mm. Soojakapi allosas on üks juhtsiinidega soojakapp, kuhu mahub 3*GN1/1-100 nõud.

  • Koostage sooja toidu menüü sellele kohvikule. Pange kirja ka toiduportsjonite suurused.
  • Planeerige GN nõud  (pange kirja mõõdud ja sügavused), nende toitude väljastamiseks.
  • Pange kirja nende planeeritud GN nõude mahtuvused, et planeerida valmistatavate toitude koguseid.
  • Arvutage mitmele toiduportsjonile jagub nendest planeeritud toitudest väljastusletis.
  • Joonistage paberile planeeritud  GN nõud paigutus soojakapi GN süvendikku .
  • Mis materjalidest GN nõusid kasutate selles väljastusletis?
 

 
 

 

GN nõud toidu valmistamisel ja väljastamisel
 

Home