GN NÕUD toidu valmistamisel ja väljastamisel > Ülesanded > Õppeülesanne 4

 
 
 

Õppeülesanne 4

Individuaalne või rühmatöö

Catering firma toitlustab meditsiinitöötajate konverentsi lõunapausil osalejaid. Osalejateks on registreerunud 23 meest ja 77 naist. Lõunapausiks telliti Buffet laud sooja praega, mis koosneks kahest erinevast põhikomponendist ja sinna kõrvale pakutavast kahest erinevast kuumast lisandist. Eraldi sooviti toitu taimetoitlastele.

  • Koostage lõunamenüü.
  • Arvestage välja kesmised planeeritud toidukogused vastavalt menüüle nii ühele inimesele kui kakogu menüü ja külastajate peale kokku.
  • Planeerige laual seisvate marmiitide vajadus, mis mahutavad 1 x 1/1 GN nõud. 
  • Planeeerige lauala seisvatesse marmiitidesse paigutatavad GN nõud. GN nõud koos  sügavuste ja mahutavustega.
  • Joonistage kuidas  ja mis järjekorras paigutate GN nõud (koos toitudega)lauapealsetesse marmiitidesse ja marmiidid laudadele, et konverentsi osalejatel oleks mugav ja kiire võimalus toitu endale serveerida.
 

 
 

 

GN nõud toidu valmistamisel ja väljastamisel
 

Home