GN NÕUD toidu valmistamisel ja väljastamisel > Ülesanded > Õppeülesanne 2

 
 
 

Õppeülesanne 2

Suurköögis on marmiit Metos Proff BM-800-TDRL-TDRR
Suurköögi sooja toidu menüü on järgmine:

  1. Värskekapsasupp: portsjon kaalub  250g
  2. Tatrapuder: portsjon kaalub 250g
  3. Sealihaguljašš: portsjon kaalub 150g
  4. Köögiviljarisoto: portsjon kaalub 300g
  5. Hakk-kotletid: portsjon kaalub 75g
  6. Seenekaste: portsjon kaalub 150g
  7. Valge kaste: portsjon kaalub 75g
  8. Keedetud riis: portsjon kaalub 150g
  9. Keedetud kartul: portsjon kaalub 150g
  10. Ahjukartul: portsjon kaalub 150g
  • Planeerige selle suurköögi menüü jaoks GN nõud  (pange kirja mõõdud ja sügavused), nende toitude väljastamiseks. Kogu see soe toit on planeeritud soojakapi GN süvendikku.
  • Pange kirja nende planeeritud GN nõude mahtuvused, et planeerida valmistatavate toitude koguseid.
  • Arvutage mitmele toiduportsjonile jagub nendest planeeritud toitudest väljastusletis.
  • Joonistage paberile  soojakapi GN süvendikku planeeritud GN nõud paigutus .
  • Mis materjalidest GN nõusid kasutate selles väljastusletis?
  •  

     
     

     

    GN nõud toidu valmistamisel ja väljastamisel
     

    Home