Portsjonroad väikeloomalihast > Portsjonilised tooted väikeloomalihadest > Praetud portsjonilised tooted väikeloomadest > Praetud liharull

 
 
 

Praetud liharull

Praetud liharulli võib valmistada kõikidest väikeloomalihadest.

Kõige paremini sobivad praetud liharullide valmistamiseks sisefileed, aga ka väikeloomade kondita seljatükid.  Liharulle valmistatakse analoogselt nagu hautatud liharoogi (vaata teatükki hautatud portsjonilised tooted väikeloomalihadest.)

Praetud liharulle valmistatakse naturaalse tootena, aga ka paneeritud tootena. Liharulle võib erinevalt kuumtöödelda:

  1. Praetakse pannil väheses rasvas ja pannakse ahju järelküpsema
  2. Praetakse rohkes rasvas ja pannakse ahju järelküpsema
  3. Küpsetatakse ahjus
 

 
 

 

Portsjonroad väikeloomalihast
 

Home