Väikesetükilised liharoad
>
Ülesanded.
> Kordamisküsimused.
Väikesetükilised liharoad
Rümpade jaotus
Lihade toitaineline väärtus
Liha eeltöötlemine
Väikesetükilised pooltooted
Väikesetükilised hautatud liharoad
Väikesetükilised praetud ja grillitud liharoad
Ülesanded.
Kordamisküsimused.
Enesekontrollitest ja õppeülesanne
Kasutatud allikad
Sisukaart
Prindi
Kordamisküsimused.
Kuidas säilitatakse jahutatud lihatooteid.
Nimete veiselihast väikesetükilised pooltooted ja nimeta jaotustükid, millest nad valmistatakse ning kirjelda nende pooltoodete kuju.
Nimete sealihast väikesetükilised pooltooted ja nimeta jaotustükid, millest nad valmistatakse ning kirjelda nende pooltoodete kuju.
Nimete lambalihast väikesetükilised pooltooted ja nimeta jaotustükid, millest nad valmistatkse ning kirjelda nende pooltoodete kuju.
Nimete vasikalihast väikesetükilised pooltooted ja nimeta jaotustükid, millest nad valmistatkse ning kirjelda nende pooltoodete kuju.
Kirjelda hautatud liharoogade valmistamise tehnoloogiat.
Mis toit on šašlõkk. Millistest lihaliikidest ja kuidas valmistatakse.
Milliste lisanditega pakkuda šaškõkki?
Mis toit on azuu. Millistest lihaliikidest ja kuidas valmistatakse.
Nimeta väikesetükilised praetud liharoad ja iseloomusta neid.
<<
Üles
>>
Sisene
Pealkiri
Powered By CMSimple.dk
| Designed By DotcomWebdesign.com