Väikesetükilised liharoad > Liha eeltöötlemine > Liha lõikamine > Väikesetükiliste lihapooltootete kujud.

 
 
 

Väikesetükiliste lihapooltootete kujud.

Lihast lõigatakse kõigepealt viilud, siis rebad ja seejärel kuubikud. Alloleval joonisel on näha, kuidas lõigatakse lihast ribad ja seejarel kuubikud.

Joonis: Lihast kuubikute lõikamine Allikas: Nicolas Steenhouy http://en.wheelinggourmet.com/cooking/recipes/beef-olive-and-orange-stew/

  1. Kuubikud (mõõdud võivad olla erineva roa juures erinevad, kuid kõige tavapärasem mõõt on 2 x 2 x 2cm)
  2. Kangid ehk ribad   (mõõdud võivad olla erineva roa juures erinevad)

Joonis: Lihakuubikud  (aurori foto)                Joonis: Liharibad ehk lihakangid (autori foto)

 

 
 

 

Pealkiri
 

Home