Portsjonroad veiselihast > Lisandid > Lisandid hautatud veiseliharoogade juurde

 
 
 

Lisandid hautatud veiseliharoogade juurde

Kuna hautatud liharoogadel valmistatakse hautamisleemest kaste, siis eraldi kastete lisaks hautatud toitudele ei valmistata.

Hautatud liharoogade lisanditeks sobib serveerida:

  • sibulaklopsi peale võib eraldi serveerida veel praetud sibulaid, kui neid kastmesse ei soovita lisada.
  • keedetud, praetud, ahjus küpsetatud kartuleid
  • keedetud, hautatud, praetud köögivilju
  • kartuli- ja köögiviljapüreesid ja putrusid
  • sõmerat riisi
  • keedetud pastaitooteid
  • marineeritud salateid
  • muid köögiviljalisandeid
  • hautamisleemest valmistatud kastmeid (ERALDI KASTET EI VALMISTATA)
 

 
 

 

Portsjonroad veiselihast
 

Home