Portsjonroad veiselihast > Lisandid > Lisandid praetud veiseliharoogade juurde

 
 
 

Lisandid praetud veiseliharoogade juurde

Portsjonina praetud liharoad serveeritakse vahetult peale valmistamist.

Portsjoniliste praetud liharoogade lisandiks võivad olla:

  • keedetud, praetud või ka ahjukartulid
  • keedetud, hautatud, praetud köögiviljad
  • kartuli- ja köögiviljapüreed ja pudrud
  • praetud seened
  • sõmer riis
  • härjasilmad (biifsteek)
  • praetud sibulad (biifsteek)
  • praetud sai
  • maitsevõid ja kuumad võid (paneeritud tooted nagu romsteek)
  • praeleem (naturaalselt praetud road veiselihast)
  • pruunil põhikastmel valmistatud kastmed sobivad väga hästi praetud veiseliharoogade juurde, eriti punase veiniga valmistatud kastmed
  • bernookaste, mis on muna-või kaste (Châteaubriand)
  • marineeritud salatid.
 

 
 

 

Portsjonroad veiselihast
 

Home