Hakklihade jagunemine
autori foto
Seahakkliha Veisehakkliha Lambahakkliha
Erinevate loomade hakklihad erinevad värvuste poolest.
Hakkliha valmistatakse ühe looma lihast või segatakse kokku mitme erineva looma lihad.
Hakkliha jagunemine kasutatava liha päritolu järgi
Hakkliha nimetus |
Hakkliha koostis |
Veise hakkliha |
100 % veiseliha |
Seahakkliha |
100 % sealiha |
Seguhakkliha |
70% veisehakkliha
30% seahakkliha
60 % veisehakkliha
20 % vasikahakkliha
20 % seahakkliha |
Lambahakkliha |
100 % lambaliha |
Ulukihakkliha |
Ulukiliha
Rasvane sealiha (kogus sõltuvalt ulukiliha
päritolust ning jaotustükist) |
Linnuhakkliha |
100 % enamlevinud
kanahakkliha |
S.Rekkor Kulinaaria