Hakklihade jagunemine

iDevice ikoon Erinevad hakklihad

                                                                                       autori foto

Seahakkliha              Veisehakkliha              Lambahakkliha

Erinevate loomade hakklihad erinevad värvuste poolest.


iDevice ikoon Hakklihade jagunemine

Hakkliha valmistatakse ühe looma lihast või segatakse kokku mitme erineva looma lihad.


Hakkliha jagunemine kasutatava liha päritolu järgi

Hakkliha nimetus

Hakkliha koostis

Veise hakkliha

100 % veiseliha

Seahakkliha

100 % sealiha

Seguhakkliha

70% veisehakkliha

30% seahakkliha

60 % veisehakkliha

20 % vasikahakkliha

20 % seahakkliha

Lambahakkliha

100 % lambaliha

Ulukihakkliha

Ulukiliha

Rasvane sealiha (kogus sõltuvalt ulukiliha päritolust ning jaotustükist)

Linnuhakkliha

100 % enamlevinud  kanahakkliha

 


S.Rekkor Kulinaaria