Hakklihade jagunemine
![iDevice ikoon](icon_objectives.gif)
![](Liha_019ErinevHakkliha.jpg)
autori foto
Seahakkliha Veisehakkliha Lambahakkliha
Erinevate loomade hakklihad erinevad värvuste poolest.
![iDevice ikoon](icon_objectives.gif)
Hakkliha valmistatakse ühe looma lihast või segatakse kokku mitme erineva looma lihad.
Hakkliha jagunemine kasutatava liha päritolu järgi
Hakkliha nimetus |
Hakkliha koostis |
Veise hakkliha |
100 % veiseliha |
Seahakkliha |
100 % sealiha |
Seguhakkliha |
70% veisehakkliha
30% seahakkliha
60 % veisehakkliha
20 % vasikahakkliha
20 % seahakkliha |
Lambahakkliha |
100 % lambaliha |
Ulukihakkliha |
Ulukiliha
Rasvane sealiha (kogus sõltuvalt ulukiliha
päritolust ning jaotustükist) |
Linnuhakkliha |
100 % enamlevinud
kanahakkliha |
S.Rekkor Kulinaaria