Portsjonroad veiselihast > Veiseliha kasutamine portsjoniliste toodete valmistamisel > Praetud portsjonilised tooted veise välisfileest

 
 
 

Praetud portsjonilised tooted veise välisfileest

Joonis: Veise välisfilee (autori foto)

Veise välisfileest valmistatakse

  • Antrekoot, mis on 1,5 - 2 cm paksune naturaalne toode, mis vasardatakse
  • Romsteek, mis on 1,5 -2 cm paksune vastardatud ja paneeritud toode
  • Sibulasteek, mis on 1,5 - 2 cm paksune naturaalne toode, mis serveeritakse praetud või haitatud sibulatega
  • Lehtsteek, mis on 1,5 - 2 cm paksune naturaalne toode, mis vasardatakse

Joonis. Pooltoode Antrekoot , mis on naturaalne toode veise välisfileest ja pooltoode  Romsteek, mis on paneeritud toode veise välisfileest (autori foto)

 

 

 
 

 

Portsjonroad veiselihast
 

Home