Portsjonroad veiselihast > Veiseliha kasutamine portsjoniliste toodete valmistamisel > Praetud portsjonilised tooted veise sisefileest > Tooted keskosast:

 
 
 

Tooted keskosast:

  • Chateaubriand 3 - 4 cm paksusega viil läbimõõduga 8 - 10 cm naturaalne toode
  • Tournedos 5 - 7 cm paksune viil, läbimõõduga 4 - 5 cm naturaalne toode, mis võib olla peekoniviiluga ümbritsetud
  • Piprasteek  1,5 -2 cm lihaviil, mis maitsestatakse peale praadimist erinevate pipardega. On väga populaarne Soomes, kus tuntakse teda pippuripihvi nime all

Joonis: Pooltoode Chateaubriand 

Allikas: http://www.devonrose.com/shop/beef/steak/onglet-of-devon-tender-beef-8oz.html

Joonis: Praetud Chateaubriand Allikas: http://www.restaurant.ua/kiev/news/hot/2011-04-19-goodman/steak-chateaubriand-exclusive-offer-from-goodman-steak-house/

 

Joonis: Pooltoode Tournedos  Allikas:

http://www.recipetips.com/kitchen-tips/t--410/miscellaneous-pork-preparation.asp

 

Joonis: Praetud Tournedos Allikas: http://www.stockmann.ee/portal/3235/

 

 

 

Joonis: Praetud piprasteek Allikas: http://www.ruokala.net/

 

 
 

 

Portsjonroad veiselihast
 

Home