Portsjonroad veiselihast > Veiseliha kasutamine portsjoniliste toodete valmistamisel > Praetud portsjonilised tooted veise sisefileest > Tooted peaosast (jämedamast osast):

 
 
 

Tooted peaosast (jämedamast osast):

  • Biifsteek:  1,5 -2 cm paksune  naturaalne toode
  • Medaljonid: 2-3 cm paksune läbimõõduga 3 cm ja 2 tk portsjonis naturaalne toode (võib valmistada ka sabaosast)

Joonis:  Pooltoode Biifsteek  allikas: http://www.chicagomeat.com/product_details.asp?ProductID=35

Joonis: Praetud biifsteek allikas: http://www.bigbadbob113.com/2011/05/20/bison-the-other-red-meat/

Joonis. Pooltoode ja  praetud medaljonid allikas: http://www.donaldrussell.com/fillet-medallions-9518.html

 

 
 

 

Portsjonroad veiselihast
 

Home