Sisukaart
Väikesetükilised liharoad
Rümpade jaotus
Veiserümba jaotustükid
Searümba jaotustükid
Lamba ja vasika jaotustükid
Lihade toitaineline väärtus
Liha eeltöötlemine
Liha säilitamine
Liha sulatamine
Liha pesemine
Liha puhastamine
Liha lõikamine
Väikesetükiliste lihapooltootete kujud.
Väikesetükilised pooltooted
Veiselihast
Sealihast
Lambalihast
Vasikalihast
Väikesetükilised hautatud liharoad
Guljašš
Erinevate guljaššide koostised:
Strooganov
Raguu
Asuu
Riisiroad
Väikesetükilised praetud ja grillitud liharoad
Šašlõkk ja lihavardad
Böfstrooganov
Ülesanded.
Kordamisküsimused.
Enesekontrollitest ja õppeülesanne
Kasutatud allikad