Sisukaart
Portsjonroad veiselihast
Lihade toitaineline väärtus
Lihade eeltöötlemine
Liha säilitamine
Liha sulatamine
Liha pesemine
Liha puhastamine
Liha lõikamine
Liha vasardamine ja vormimina
Liha maitsestamine ja paneerimine
Veiseliha kasutamine portsjoniliste toodete valmistamisel
Veiserümba jaotus
Praetud portsjonilised road veiselihast
Praetud veiseliha küpsusastmed
Praetud portsjonilised tooted veise sisefileest
Tooted peaosast (jämedamast osast):
Tooted keskosast:
Tooted sabaosast (peenemast osast):
Praetud portsjonilised tooted veise välisfileest
Hautatud portsjonilised tooted veiselihast
Lisandid
Lisandid hautatud veiseliharoogade juurde
Lisandid praetud veiseliharoogade juurde
Ülesanded
Kordamisküsimused
Enesekontrollitest
Õppeülesanne
Kasutatud allikad